За един по-добър свят

Джина Стоева и Гери Дончева зарадваха деца с подаръци

В навечерието на Деня на християнското семейство певицата Джина реши да зарадва деца, лишени от родителски грижи, с играчки.

В случаен разговор с Гери Дончева, тя й споделя за своето желание и че търси такъв дом, независимо къде се намира. Гери, която от години помага на деца в нужда, й предлага да отидат заедно в Центъра за настаняване от семеен тип в родния й Плевен, за който пък тя е приготвила да дари различни лакомства. За благородното начинание им съдейства доктор Елиза Георгиева.

Два дни по-късно двете дами пътуват за Плевен с кола, пълна с плодове, лакомства и играчки.

Децата, на възраст от 5 до 18 години, се радват не само на подаръците, а и на приятната компания и пълноценен разговор, който провеждат със своите популярни гости на по чаша чай. Следобедното парти приключило с усмивки и обещание за ново скорошно посещение.

„Да видиш усмивка на детско лице е най-хубавото чувство на света. Тръгнах си изключително заредена от ЦНСТ Плевен, но и малко тъжна. Нито едно дете не заслужава да живее без родители, но когато това по една или друга причина се е случило, ми се иска да има начин тези деца да растат в добри условия, с внимание и любов.“, коментира Джина Стоева.

Leave a Reply

%d