Криско се включи в благотворителната кампания „Приказни моменти на грижа“

Рапърът и музикален продуцент Криско се включи в благотворителната кампания на NIVEA „Приказни моменти на грижа“, в подкрепа на Сдружение SOS Детски селища България. Популярният изпълнител демонстрира своя талант и артистичност, като озвучи приказката „Тео и Зайо си правят състезание“. „Семейството е нещо изключително важно и смятам, че всяко дете заслужава да получава любов, грижа и внимание. Радвам се, че мога да дам своя принос за развитието и израстването на децата, лишени от родителска грижа.“

Посланици на благотворителната инициатива са още Силвия Лулчева, Тита, Дивна, Драго Симеонов и музикантите от група „Остава“. Всеки от тях вдъхна живот на една от приказките от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“, като се превъплъти в познатите герои Мая, Тео, Феята или Зайо.

Всички записи са обединени в „приказен“ плейлист, достъпен на: https://www.youtube.com/user/NIVEABULGARIA.

За трета поредна година NIVEA провежда благотворителна кампания, чиято мисия е да подпомага развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. В рамките на инициативата „Приказни моменти на грижа“ ще бъдат дарени по 30 стотинки от всеки закупен продукт от лимитираната серия NIVEA Crème с детски приказки.

Всички любители на синия крем имаха възможността да подкрепят инициативата, като споделят във Facebook с хаштаг #ПриказнаСиняГрижа своята кратка позитивна приказка, посветена на семейството, грижата и обичта. Кампанията предизвика истински интерес и в рамките на един месец десетки привърженици на каузата публикуваха свои приказки. В края на кампанията една от публикуваните истории ще бъде озвучена от българска популярна личност и анимирана с рисунки на децата от Сдружение SOS Детски селища България.

Leave a Reply

%d bloggers like this: