Нежна грижа с дрехи от био памук за бебчетата

От Lidl ни предлагат богато разнообразие от летни текстилни предложения за малки и големи. Продуктите са създадени с мисъл за потребителите и за околната среда, а тези за най-малките са изработени от 100% устойчиво отгледан и сертифициран по международни стандарти био памук.

Клиентите на веригата могат да намерят за своите мъничета различни бебешки комплекти пижами за момчета и момичета, бебешки спални чували и пелени.

Предлаганите продукти от собствената марка Lupilu дават на родителите сигурност чрез сертификата Global Organic Textile Standard и естествените влакна, използвани при направата им. Това означава контролирано биологично производство по цялата верига на доставки – от отглеждането до преработката на памука.

Циповете по дрешките са изработени от рециклирани материали, а всички продукти от серията са климатично неутрални и с мисъл за нашето утре и това на децата ни.

За малко по-големите – от 2 до 6 годишна възраст, Lidl предлага дрешки за ежедневието със забавни щампи с любими на децата анимационни герои. Тази серия дрешки носят отличителното лого на сертификата Cotton Made in Africa, който е международно признат стандарт за устойчиво отглеждане на памук в Африка. Купувайки продукт с това лого, подпомагаме бъдещето на Африка и опазването на природата в едни от най-бедните кътчета на планетата.

От четвъртък дамите могат да намерят свежи модели памучни тениски, клинове и летни рокли, а мъжете цветни боксери и тениски от приятна комбинация на лен и памук. От Lidl са се погрижили и за удобния и комфортен сън с дълга възглавница с пълнеж от 100% рециклиран материал и индивидуално регулиране на височината. Възглавницата е подходяща за бременни и кърмачки или като възглавница за двама.

Leave a Reply

%d bloggers like this: