С грижа за най-малкитеСъвети за здраве

Нежна грижа за бебешката кожа

Първото нежно докосване с новороденото е езикът на любовта, който свързва майката и бебето завинаги. Но кожата му трябва да е максимално защитена, за да може да изживява моментите, изпълнени с обич, пълноценно. От първия допир бебето се чувства най-добре в майчините прегръдки. Затова не е изненадващо, че майките искат детето им да бъде обичано и обгрижено.

Пелените Pampers Premium Protection осигуряват копринена мекота и с до 12 часа суха и защитена кожа, за да може вашето бебче да усеща само обичта ви.

Как Pampers Premium Care ви помага да дадете най-добрата защита за кожата на бебето? – Чрез специален Premium Care абсорбиращ слой, копринена мекота, 3 абсорбиращо каналчета, индикатор за влага, дишаща материя и форма с извивка за пъпчето

Пелените Pampers Premium Care са специално създадени за бебетата още от първите мигове на живота им.
* Уникалнлият абсорбиращ слой Premium Care е специално създаден, за да премахва влагата от кожата на бебето. Pampers Premium Care са единствените пелени на Pampers, които се отличават с уникален мрежест горен слой със структура на пчелна пита и отвори, които абсорбират урината
* Pampers Premium Care запазва кожата на бебето суха, благодарение на абсорбиращите микро-перли, които задържат влагата.
* Специалните материали позволяват на въздуха да проникне в пелената, за да запази усещането за свежест за кожата на бебето.
* Пелените Pampers Premium Care имат и индикатор за влага в предната част. Той се активира от урината и си сменя цвета, за да покаже на родителите, че бебето е мокро.
* Пелената приляга удобно и безопасно около деликатното пъпче на новороденото в първите дни от живота му.
Първото нежно докосване с новороденото е езикът на любовта, който свързва родителите и бебето завинаги. Затова трябва да сме винаги близо до тях. От първия допир новородените усещат любов с най-добрата защита от Pampers

Pampers – препоръчани от Българската педиатрична асоциация

Leave a Reply

%d bloggers like this: