В България стартира донорска програма за яйцеклетки от чужбина

Подобна програмата стартира за първи път у нас и отговаря на всички изисквания на Министерство на здравеопазването и Изпълнителната агенция по трансплантация. Тя дава възможност да се избере от базата данни донор, който да отговаря изцяло на конкретните изисквания. Съществува и опция да се разгледат детски снимки на донора, както и цвят на коса, очи, ръст, образование, кръвна група и други.

На 23 август от 17,30 часа клиника New Life организира Ден на отворени врати специално за двойки, нуждаещи се или интересуващи се от процедура с донорски яйцеклетки. Те ще имат възможност да получат пълна информация за програмата, както и да разчитат на безплатна консултация от светилото в сферата на репродуктивното здраве проф. Нери Лауфер и д-р Добринка Петрова.

Всички желаещи двойки могат да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат информация за възможностите за консултиране. Поради големият интерес и лимитираният брой часове за консултации е хубаво желаещите да си запазят час предварително22. Всички присъстващи двойки в Деня на отворените врати на тема „Донорска програма за яйцеклетки“ , които не успеят да се запишат за консултация при проф. Нери Лауфер ще получат безплатна консултация от специалист в клиника New Life.

Leave a Reply

%d bloggers like this: