Игри и конкурси

КОНКУРС! ЕСЕННИ КАРТИНИ

Здравейте! Време е за нашия есенен конкурс. Той стартира точно сега. Условията? Да ни изпратите най-готината си есенна снимка с вас и вашите малчовци.

И какво още? Наградите са страхотни. Козметични продукти от Pierre Fabre, книжки, помагала.

Изпращайте ни снимките на childsite@abv.bg. Моля, напишете името на детето, годините и от кой град е.

Снимките ще бъдат качени на страничката във фейсбук https://www.facebook.com/konkurs.esenni.kartini/

Наградите ще бъдат раздадени в началото на месец декември. Успех!

Ето ги и победителите в конкурса „Зимни приключения за малчовци“

Благодарим ви, че ни изпратихте толкова хубави снимки и ни разказахате как се справяте с грипа и студеното време, как се забавлявате и какво обичате да правите заедно.

Ръката на жребия изтегли именцата на:
мама Муки и Раян
Росен, на 2 годинки и 10 месеца.
принцесата на мама Ясмин Душева
Мигленка (Меги) на 1 г.и 6 м от Кърджали
Ивчо и мама Мариета Илиева

Очакваме да ни пишете на имейла или на лично съобщение във фейсбук с точно име, телефон за контакт и адрес, разбира се, на който нашите приятели от Klorane ще изпратят подаръците – KLORANЕ BEBE подхранващ крем с колд крем.

Конкурс: Зимни приключения
за малчовци

Здравейте, ето го началото на новия ни конкурс. Надяваме се да предизвика вашия интерес, защото сме осигурили много и страхотни награди от нашите партньори. Изпращайте ни снимчици или разкази за това как се справяте с грипа, с какво се забавлявате и въобще как минава един ваш зимен ден.
Пишете на имейл адреса на редакцията childsite@abv.bg. Крайният срок за участие е 9 февруари. Пет снимките или историите ще бъдат отличени с награди.

Здравей, есен, златна и прекрасна

Малчовци, есента влезе в домовете ни, настигна ни на пързалката, постла земята със златни листа и ни дарява със своите прекрасни моменти – пъстри и топли. Затова ви предизвикваме – изпратете ни своята есенна рисунка, снимка, есе – запечатайте момента и ни го изпратете на електронната поща – childsite@abv.bg. Очакваме ги до края на месец октомври.
Ние ще ви отговорим с есенен поздрав и награди!

Зимна приказка

Здравейте, малки и по-големи приятели! Падна първият сняг, празниците минаха. Обявихме конкурс, който бе посветен на зимата и нейните прелести – снежните пейзажи, шейните, игрите със снежни топки:) Той трябваше да приключи на 10 януари, но поради разни технически причини, го удължаваме до 20 февруари. Изпращайте ни своите „зимни приказки“ (снимки, истории, рисунки) на нашия имейл адрес childsite@abv.bg. Трима от вас ще получат страхотни награди. Ще обявим победителите на 25 февруари. Очакваме ви!

Little child play with fun and train golden labrador retriever puppy in swimming pool - jump and dive underwater to retrieve shell. Active games with family pets and popular dog breeds like companion.

Усмихни се, лято!

Здравейте, приятели:) Ето го и първият ни конкурс, откакто Сайт за деца и родители „Тинки Уинки“ се превърна в място за щастливи деца и родители Малчовци. Той, естествено, е посветен на лятото – времето, в което тревичката навън е зелена, има цветя, жужат пчелички, пеят птички, а малките крачета стърчат боси от количката или тичат по топлата земя. В сезона на морските приключения и планинските забавления ви предлагаме да споделите с нас своите летни преживявания – под формата на снимки, кратки разкази, а защо не и в рими. А ние ще публикуваме всички тях на нашите страници. И ще наградим няколко на случаен принцип – т.е. изтеглени чрез жребий. Наградите са повече от приятни и полезни – детски книжки от „Колибри“, детски козметични продукти, ваучер за покупка от www.obuhte.com…

Очакваме вашите летни спомени и преживявания на нашия имейл адрес: childsite@abv.bg до 15 август. Успех!