На кино

Запознайте се с Дъмбо

Дъмбо, слончето с дългите уши, което наричат урод при първата му среща със света, ще ви накара да се замислите. Ще ви накара да се усмихнете. Ще ви накара да бъдете благодарни.

Не пропускайте тази история, която кара сърцето да тупти по-силно.

Изцяло новото игрално приключение, дело наДисни и визуалния режисьор Тим Бъртън, е базирано на любимата класическа история, където различните са обичани, семейството е ценено, а мечтите се сбъдват.

Собственикът на цирка Макс Медичи (Дани ДеВито) вербува бивашата циркова звезда Холт Фариер (Колин Фарел) и неговите деца Мили (Нико Паркър) и Джо (Финли Хобинс) да се грижат за новородено слонче, чиито огромни уши го правят за посмешище във вече замиращия цирк. Когато обаче те откриват, че Дъмбо може да лети, циркът сякаш се преражда.

Това привлича вниманието на сериозния предприемач В. А. Вандевър (Майкъл Кийтън), който иска да включи на всяка цена странното създание в новия си зрелищен цирк – Дриймленд. За целта той наема и атрактивната акробатка Колет Маркант (Ева Грийн), която да изпълнява номерата заедно с Дъмбо и така да привлекат още повече зрители.

Скоро обаче грижещият се за Дъмбо Холт открива, че под външния блясък на цирка се крият дълбоки и мрачни тайни, и нищо не е така, каквото изглежда.

Дъмбо идва в кината този петък на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Leave a Reply

%d