Карин дом стартира „Мартеничкова кампания 2018“

Всяка година в кампанията се включват приятели, доброволци, екипът на Карин дом и децата, които с много емоция помагат в подготовката на мартеничките. Всички мартенички, се изработват ръчно и в тях са вложени много старание, въображение и любов.

Как можете да помогнете…
* Като изработите мартенички и ги занесете на място в Карин дом или ги изпратите на адрес: Местност Свети Никола, ПК 104, Варна 9010, „За мартеничкова кампания 2018“ до 20 февруари 2018 г.
* Като се включите като доброволец в изработката на мартенички на място в Карин дом;
* Компаниите, които планират да зарадват своите партньори, клиенти или служители с традиционна ръчно изработена мартеничка, също могат да подкрепят организацията като си закупят от мартеничките.
* Ако планирате благотворителна инициатива или базар по повод Баба Марта, можете да се свържете с Карин дом и да се присъедините към каузата.

С нас можете да се свържете на тел. 052/ 302 518 или на имейл: marketing@karindom.org

Събраните средства от Мартеничковата кампания ще бъдат използвани за програма “Ранна интервенция”. Карин дом стартира услугата през 2010 г., като до този момент са обхванати повече от 700 деца. Програмата е насочена към  деца от 0 до 3 г, които са с изоставане в развитието, увреждания, атипично поведение, социални и емоционални затруднения.
Защо го правят?
Периодът на ранните детски години е ключов за формиране на важни мозъчни функции и психични процеси с влияние върху здравето, поведението и ученето не само през детството, но и през целия живот на човека. Доказано е, че започването на терапията в най-ранна детска възраст увеличава шансовете на децата със специални нужди да посещават училище и да живеят пълноценно.
След излизане от програмата 52% от включените деца не се нуждаят от ползване на терапия, специализирани услуги или ресурсно подпомагане в детското заведение, което за екипа ни е най-голямото признание.

Leave a Reply

%d bloggers like this: