Кожа, целуната с нежността на овес Rhealba

Детската кожа е много чувствителна. А всяка майка иска най-доброто за своето малко съкровище. Откакто се е родил Филип, използвам продукти основно на A-Derma. Наистина имат мека, галеща текстура, нежен аромат, натурални съставки. 

От края на юли цялата серия Primalba BEBE е с обновени формули. Продуктите за почистване, хидратиране, баня, подхранване предоставят деликатна грижа за всеки момент от деня.

Серията съчетава натуралност, безопасност и удоволствие.
Спазва стриктна Харта за дермопедиатрична безопасност: хипоалергенни продукти, формули с минимум съставки, без алкохол, без етерични масла, без оцветители и без парабени.

Изключително любими са ми измиващият гел и кремът Кокон.

Нежният почистващ гел съчетава две в едно – за коса и тяло. Има богата текстура, образуваща лека пяна и с деликатен аромат, не щипе очите (което е голям проблем за нашата възраст), в икономична опаковка е и не съдържа парабени.

Кремът съдържа екстракт от кълнове от овес Rhealba® , който успокоява кожата, емулгиращи течни кристали, осигуряващи дълготрайна хидратация и копринено усещане, и глицерин (хидратира горните слоеве на кожата).

Leave a Reply

%d bloggers like this: