На кино

„Тайната на Коко“ идва в кината на 24 ноември

„Тайната на Коко“ е най-новото фантастичното приключение от „магьосниците“ от Дисни и Пиксар, което ще отведе зрителите в изпълнената с очарователни герои, невероятни цветове и прекрасна музика Земя на мъртвите.

Напук на загадъчната забрана да няма нищо общо с музиката, наложена върху него и цялата му фамилия, малкият Мигел мечтае да стане велик музикант, също като своя идол Ернесто де ла Круз. Воден единствено от желанието да докаже таланта си, момчето отключва поредица от мистериозни събития, които отвеждат него и верния му другар, кучето Данте, в зашеметяващата Земя на мъртвите. Там той се запознава с очарователния мошеник Хектор и двамата поемат на невероятно и забавно пътешествие с единствената цел да разкрият вековната тайна на семейството на Мигел и да го съберат отново заедно.

Режисьор на Тайната на Коко е Лий Ънкрич (Играта на играчките 3), ко-режисьор е Ейдриън Молина, а продуцент – Дарла К. Андерсън (Играта на играчките 3).

Само преди прожекциите на Тайната на Коко зрителите ще могат да се срещнат отново с любимите си герои от Замръзналото кралство Елза, Анна, Кристоф, Свен и Олаф в новото празнично филмче на Дисни – Замръзналото Кралство: Коледа с Олаф.

Новото цветно и шарено приключение на Дисни и Пиксар Тайната на Коко идва в кината на 2D, 3D и 4DX на 24 ноември 2017 г.

Leave a Reply

%d bloggers like this: