За надеждна слънчева защита

Любимите слънцезащитни продукти NIVEA SUN вече се грижат не само за кожата, но и за дрехите, като намаляват интензитета на петната, които остават от по тях след изпиране.

Иновативната формула против петна помага за по-дългия живот на светлите дрехи, като намалява интензитета на петната, които слънцезащитният продукт оставя по тях. Новата формула присъства във всички серии слънцезащитни продукти на марката, за да направи удоволствието от красивия бронзов загар още по-голямо, тъй като нищо не подчертава тена по-добре от ефирната бяла дреха. Всички продукти NIVEA SUN съдържат ефективна UVA и UVB филтърна система, която осигурява незабавна защита и е подходяща за всеки тип кожа.

NIVEA обръща специално внимание при разработването на продукти, които предпазват детската кожа от слънчевите лъчи. Те са съобразени със специфичните нужди и особености на детската кожа. За да е още по-лесно и забавно нанасянето, NIVEA SUN Детски слънцезащитен спрей е в нова удобна опаковка с помпа. Защитната формула помага за намаляването на риска от слънчеви алергии, защитава от слънчево изгаряне и дълготрайно увреждане на кожата, а освен това е водоустойчива и попива изключително бързо.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: