Часовник с мисия

Детският GSM/GPS смарт часовник MyKi вече си има нова версия – MyKi Touch. Какви са екстрите? Цветен сензорен дисплей, подобрена локализация, дизайн и устойчивост, и уникален интерфейс.
„Целта на новия модел, както и на цялата продуктова линия MyKi, е да подпомогнем потребителите в техните грижи за най-близките и да им осигурим спокойствие – коментира Димитър Димитров. – Всеки родител е по-спокоен, когато знае къде е детето му и какво прави, и тук на помощ идват MyKi Touch и MyKi Watch”.
Благодарение на Wi-Fi технологията можете да създадете бърза зона за сигурност, ако детето ви я напусне, ще получите веднага съобщение за това. Достатъчно е да посочите коя Wi-Fi мрежа да следи часовникът, за което не е нужно дори да знаете паролата на тази мрежа.
MyKi Touch има 3 мелодии на звънене, възможност за управление на силата на звука от часовника, иновативен интерфейс – интуитивен и лесен за ползване независимо от възрастта на детето. С нова, сменяща се каишка, според цвета на дрехите. Със светещ кабел за зареждане през нощта.
Интересен е и фактът, че MyKi Touch е създаден от деца за деца – в разработването са участвали малчугани на възраст от 4 до 12 години.

Leave a Reply

%d bloggers like this: