Как да бъдем успешни родители

Издателство „Колибри“ кани всички родители на безплатна, практически ориентирана презентация в литературен клуб „Перото” на 25 април, понеделник, от 18:00 часа. Разговорът ще бъде посветен на родителството, отношенията ни с децата, как да ги слушаме и как да говорим с тях.

Ще разберете много за метода „Трениране на Успешни Родители” (ТУР), основан от д-р Томас Гордън, световнопризнат пионер в решаването на конфликти при общуването на родителите с техните деца, номиниран три пъти с Нобелова награда за мир, известен с „модела на Гордън“ – първоначално използван за подобряване на отношенията между родители и деца, впоследствие развит и адаптиран като общовалиден метод за подобряване на всички видове човешки взаимоотношения, прилаган успешно в цял свят.
Програмата Трениране на Успешни Родители (ТУР) се преподава в над 50 страни по света а от 2012 г и в България. ТУР предлага изчерпателна философия за това, какво е нужно за установяването и поддържането на успешно цялостно взаимоотношение с едно дете. Родителите не само усвояват отделни методи и практически умения, но се научават Кога и Защо да ги прилагат и с каква цел.
След представянето на метода ще имате възможност да се запознаете с едноименната книга на д-р Томас Гордън от издателство „Колибри”, да се срещнете със сертифицираните ТУР обучители от София и да получите повече информация за предстоящи курсове.
Презентацията се осъществява с любезното съдействие на издателство „Колибри“ и ще е от полза за всички настоящи и бъдещи родители, както и за всеки, който се вълнува от отношенията родител–дете.
Събитието, което ще продължи час и половина, е с вход свободен и отворено за широката публика!

Leave a Reply

%d bloggers like this: