Музейко кани децата на София в парка

Ако сте в София и се чудите с какво да забавлявате децата в неделя, отбийте се до Южния парк за игри с екипа на „Музейко“.

Мястото на срещата е на Голямата поляна откъм бул. „Гоце Делчев“, програмата за малки изследователи ще продължи от 10 до 16 ч, а входът е свободен. Летният ден ще бъде изпълнен с експедиции и вълнуващи мисии из парка, летящи глайдери и комети, и още:

Арт ателие Подходящо и за най-малките.  В него можеш да си направиш хартиени комети и да ги изстрелваш по поляните цял ден!

Maker SpaceКъдето Музейковците ще те пренесат в света на авиоинженерството и сам ще си изобретиш глайдер – страхотен безмоторен самолет!

Бързай умноПредизвикателство за всички откриватели, в което само пъргавият ум и бързата крачка ще ти дадат преднина. Разбери отговорите на три загадки, свързани с историята и природата на Южния парк, и получи подарък от Музейко. Предизвикай себе си и се забавлявай!

Музейко Откривател Познавателни разходки за цялото семейство ще те запознаят с обитателите на Южния парк. Научи повече за десетки видове животни и растения, които често остават незабелязани в големия парк!

Томбола със специални награди Можеш да спечелиш безплатна седмица в Игри на науката – лятната академия на Музейко, и още много! Пусни името си в кутията до 15:00, когато ще бъдат изтеглени победителите. Правилата на томболата са достъпни отдолу на тази страница.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемиологични мерки за безопасност – капацитет и дистанция.

Leave a Reply

%d bloggers like this: