Нова поредица учи децата да рисуват

Искате ли да насърчите артистичните заложби на вашето дете? На 23 март излизат четири книжки от поредицата „Рисувай смело” на „Brave Tomatoes” (Брейв Томатос). Грижливо разработени и прекрасно илюстрирани, книжките помагат на дечицата да усвоят с лекота разнообразни техники и принципи на рисуването. 
Поредицата „Рисувай смело“ (издателство „Колибри“, 48 стр., цена на книжка: 6 лв.; меки корици) включва заглавията „Животни“, „Котки и котараци“, „Извънземни, динозаври и пирати“, „Принцеси, феи и цветя”. Всички знаем, че рисуването позволява на малчуганите да изразят своята креативност и да се забавляват. А предложеният от „Рисувай смело“ процес на създаване на рисунки е изключително увлекателен и осигурява достъпна основа, която малките художници свободно могат да надграждат.

„Брейв Томатос“ имат многогодишен опит в създаването на образователни детски книги и игри. Поредиците им са преведени на повече от 15 езика и са публикувани в десетки страни. Носители са на редица награди, а книгите и игрите им се радват на успех сред деца, родители и преподавателски организации по целия свят. Поредицата „Рисувай смело” създава отлично настроение и стимулира въображението на децата на възраст над 2 години. 
Художник: Анна Илза Райчева.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: