Празник на приобщаващото образование”

На 23 юни 2016 г. (четвъртък) от 17,00 ч. до 20,00 ч. в градината на Once Upon A Time Biblioteka (зад Национална библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“) ще се проведе “Празник на приобщаващото образование”. Входът е свободен, поканени са всички – деца, родители и учители.

С това празнично събитие се отбелязва края на национална кампания “Дни на приобщаването” 2016. С нея през изминалите 3 месеца Център за приобщаващо образование си поставя за цел да популяризира принципите на приобщаващото училище.
Философията на приобщаващото образование е философия на уважението, разбирателството и вярата, че е по-хубаво и ценно да сме заедно.

Програмата включва:
17:00 – 18:00 ч. – игри, творчество и нови знания в различни кътове, сред които всеки сам ще избира къде да се включи. С партньори на събитието ще организираме за децата творчески, занимателни и образователни приобщаващи активности. Децата ще научат по нещо ново, ще изработят по нещо, което да си отнесат вкъщи и ще срещнат нови приятели.
18:00 – 20:00 ч. – връчване на награди на победителите в конкурсите, част от национална кампания „Дни на приобщаването“ 2016, Джаз за деца с Венци Благоев, музикален поздрав от Детски хор „Пим-Пам“.

Leave a Reply

%d bloggers like this: