Принц Уилям за семейния живот и родителството: „По-трудно е, отколкото си го представях“

В интервю, дадено за виетнамски тв канал, принц Уилям признава, че се справя с известна трудност със семейния живот:) 

34-годишният наследник на британската корона откровено споделя, че трудно е направил прехода от млад и свободен мъж към женен, с деца. „Но пък възпитавайки децата, научих доста за себе си. Разбира се и в моя семеен живот, като на всички останали, има чудесни моменти и спадове. Провървя ми обаче, че до мен е Катрин, забележителна майка и жена, чиято подкрепа чувствам постоянно“.

А възпитанието на 3-годишния Джордж и 18-месечната Шарлот не е лесно, казва още Уилям. „Въпреки че Джордж е очарователно дете, понякога той е невероятен диктатор, който не ми дава да отдъхна дори за минута“. А Шарлот… Когато беше по-малка, родителите й я наричали „нашият малък ангел“, но сега девойката вече демонстрирала своя характер, който никак не бил толкова благ. Катрин веднъж дори признала, че наследницата им се превръща в капризна млада дама. Уилям споделя, че все още не е усвоил напълно изкуството да възпитава дъщеря си, защото не е имал сестра и по-трудно общува в Шарлот. „Оказа се, че към Шарлот трябва да се прилага подход, доста по-различен от този с Джордж“, разказва принцът.

Въпреки ангажираността си обаче той успява да си открадне време за хобито – любимият му мотоциклет. Често го виждат да разхожда и домашния любимец…

Leave a Reply

%d bloggers like this: