Честит празник, мили деца!

Детството е нещо наистина вълшебно. Детството ни подарява незабравими мигове. То ни кара да мечтаем, да фантазираме, да искаме да бъдем… Детството е онзи период в живота, който е най-сладък. Поне за мен бе така. И се старая всячески да помогна на сина ми да изпита същото.
Да се чувства свободен и щастлив. Обичан и силен, способен да полети в космоса, да изучи всички буболечки, да говори с дракони, да пътешества, докато язди пластмасовото си конче.

Детството е приказка, която за всяка дете трябва да има щастлив край. Миг, в който то трябва да расте уверено и обичано. Миг, който да изгради неговия характер, да го научи да обича различните, да вярва в доброто, да се бори за идеалите си и мечтите си.

Честит празник, деца! За мен всеки един ден трябва да бъде посветен на вашето по-добро бъдеще. Бъдете силни, смели и вдъхновени. Не вярвайте на лоши пророци, бъдете усмихнати, позитивни, възпитани, готови да откликнете на зов за помощ, да споделите чуждата болка и да се радвате на чуждия успех – като на свои.

Честит празник, деца! Учете, вярвайте и работете! Само така ще можете да постигнете всичко, за което мечтаете. Пожелавам ви в очите ви винаги да свети искрицата на вярата, надеждата и любовта. Тя движи света. И го прави по-красиво и добро място за живеене.

Leave a Reply

%d bloggers like this: