„Мики Маус“ с коледен концерт навръх празника

Броени дни остават до най-светлия християнски празник – Рождество Христово. А навръх Коледа детската вокална група „Мики Маус“ кани на концерт всички майки, татковци и техните послушни и не толкова послушни деца.
Вълшебството на празника започва точно в 16 ч., а мястото е Sofia Live Club. Специално участие в концерта ще вземе и един от най-красивите гласове в България – Васил Петров, а за събитието „микимаусите“ са подготвили богата програма с най-хубавите български и чужди коледни песни, които вече седмици наред репетират с вокалния си педагог Вяра Панталеева.

„Jingle Bells“, „We Wish You a Merry Christmas“, „White Christmas“, „Last Christmas“ и „Let it Snow! Let it Snow! Let it Snow!“ са само малка част от музикалните изненади, с които „Мики Маус“ ще зарадват своите гости и то под съпровода на бенда на предаването „Нощни птици“ (БНТ). В програмата на празничния концерт са включени и четирите авторски коледни песни на децата от вокалната група.

Сред заглавията е и най-новият проект на „Мики Маус“ и Васил Петров – „Де е Витлеем“. Именно навръх Коледа ще бъде премиерата на живо на песента. „Де е Витлеем“ е по текст на Архимандрит Серафим (Алексиев), музиката е на Васил Петров, а по аранжимента е работил Румен Бояджиев – син. Режисьор на клипа към песента е Радостин Събев – Шошо, а облеклото на децата е предоставено от LC Waikiki.
Водеща на концерта ще бъде Искра Ангелова. Билети можете да си закупите на място. Цената на билет за възрастен е 7 лв., а за деца над 3 години – 3 лв.
Линк към видеото: https://youtu.be/vcWRiu9zp7k

Leave a Reply

%d bloggers like this: