Нов магазин в The Mall (София) раздава играчки

Вълшебният магазин за играчки на Canon Endless toy store отваря врати преди Великден в The Mall, етаж 3, на 31 март и 1 април. В него всеки желаещ ще може да избере от разнообразието от хартиени играчки, пъзели и конструкции за сглобяване и да създаде неповторима фигурка с помощта на платформата Cerative park и принтери Canon.

Двудневното забавление с Endless Toy Store ще бъде посветено на предстоящите Великденски празници. Онлайн платформата Creative Park предоставя безброй варианти на хартиени модели, от които могат да се създадат играчки, животни, картички, макети на сгради и най-различни празнични декорации. Creative Park дава възможност на детето ви да се сдобие с нова играчка по всяко време, стига да си я сглоби собственоръчно.

Платформата помага за развитието на въображението, любознателността и сръчността на децата, чрез изработка на хартиените фигурки. Родителите могат да се включат в забавното начинание и заедно да създават интересни творения. Макетите са с различна сложност на изработка, предназначени за различни възрастови групи и могат да осигурят приятни часове прекарани с близки у дома.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: