Уникален метод пази децата от стреса, прави ги по-концентрирани и спокойни

Живеем в напрегнато време. Освен проблемите с пандемията, онлайн обучението и други подобни ежедневни стресови ситуации, децата ни са подложени и на още много фактори, които влияят на психиката им.

Ако вашето дете се чувства депресирано, тъжно, без видима причина, поговорете с него. Опитайте се да му помогнете, да го успокоите, да го накарате да се чувства сигурно и спокойно.

Много от блокажите, с които се борим в късна възраст, идват точно от детството. И оказват влияние, както върху социалния, така и върху личния ни живот. Затова работете, докато е време.

Ценка Местанска е доктор по психология и психотерапевт

Психологът Ценка Местанска, която от години работи с деца и възрастни, е разработила специална програма, която помага на децата да се справят с много от проблемите на ежедневието. Програмата е по метода Eutaptics и наистина дава невероятни резултати. Можете да видите част от в специалните видеа, които Местанска публикува в своята страница във фейсбук (кликнете върху снимката отдолу).

Доказано е, че човек може да програмира живота си, програмирайки мислите си. Ако вярваме в себе си, можем да постигнем много повече, отколкото дори си представяме. Това важи и за децата. Именно благодарение на мисловните модели те могат да бъдат по-спокойни, концентрирани, по-внимателни.

Техниката помага и преди важен изпит и при проблеми с приятелчетата.

В момента г-жа Местанска работи над книга за деца – с мисловни модели за мотивация – за освобождаване от негативните емоции, за вдъхновение, за концентрация.

Можете да се свържете с Ценка Местанска през страницата Техника за емоционална свобода с Ценка Местанска. Харесайте страничката и следете внимателно видеата, които психологът добавя. Много често с децата се провеждат срещи онлайн. Половин-един час работа с тях може да им помогне значително да подобрят успеха в училище, способността си за учене, за комуникация и за себеизразяване.

За Ценка Местанска:

Психолог, семеен консултант и ментор.
Лекар хомеопат от 1996г, дипломирана в London Homeopathy College 2008г след завършване на „Вибрационно лечение“, „Техника за Емоционална Свобода“ в Лондон при Master EFT Judi BYRNE и Richard Mark, започва да изследва влиянието на емоциите върху физическото тяло и каква почва за болести създават те.
През 2009 г. учи при проф. Кропотоф в Москва Neurofeedback, Biofeedback и ЕЕG, за влиянието на мозъчните вълни алфа, бета, тета и делта върху концентрацията, работоспособността, качества, паметта, здравето и таланта.
Завършва 2012 г. академията на Д-р Мел Гил Master Trainer ACADEMY в Ню Йорк, USA. Отново през същата година прави квалификация при Robert Smith и е сертифицирана за FEFT в Оклахома, USA. Има редица team-building programs из страната. Прави десетки семинари в България, насочени към постигане на само-реализация, процъфтяване, успех и благополучие. Успешно реализира мисията си, като досега има над 2000 успешни случая!

Leave a Reply

%d bloggers like this: