Универсален подарък за празниците от Лидл

Най-голямото Коледно предизвикателство винаги е било да откриеш верния подарък за любимите си хора. Именно за да улесни своите клиенти, Лидл България им предлага универсален празничен подарък – подаръчен Lidl ваучер, с който могат да закупят всяка стока, която си харесат.
Lidl ваучер може да бъде зареден с желаната сума в размер от 10 лв. до 195 лв. Той може да се използва във всички магазини Lidl в страната за неограничен период от време и брой пазарувания, до изчерпване на заредената сума.

Подаръчният ваучер е чудесна идея за коледен подарък за деца, възрастни родители и на практика за всеки, защото с него може да се закупи всеки артикул в магазинната мрежа на веригата. Потребителите могат да се приготвят за празничната трапеза, като закупят както продукти от празничната селекция Favorina и Deluxe, така и различни български вина. Те могат да зарадват най-малките с бебешки дрешки и играчки или да заложат на богатия избор от качествен текстилен асортимент – от последната бляскава колекция на Хайди Клум до традиционните текстилни предложения на изгодна цена.

А от 14 декември веригата пуска празнични фойерверки в 47 свои магазина, отговарящи на изискванията за продажба на пиротехника. Клиентите ще могат да закупят всичко, необходимо за едно незабравимо празнично светлинно шоу – от цветен бенгалски огън до серия празнични конфети. За максимално лесен избор на специален екран в магазина ще може да бъде видян ефектът, който предизвиква всеки продукт.

Leave a Reply

%d bloggers like this: