Честит рожден ден, Лидл!

Не, това не е рекламен материал. А едно лично пожелание. Не за друго, а защото аз самата съм постоянен клиент.

Първите си покупки в Лидл направих като майка. Факт. Детските им стоки са наистина качествени и наистина на добри цени. Последното, което купих миналата седмица, бе едно елече за есента. Филип много го хареса, защото е с „военни” мотиви.

Купувала съм бельо, чорапи, дънки… И никога не съм оставала разочарована. Удобни са, помислени са, качествени са и са на добра цена. Дънките, които купих са с ластик – лесно се събуват в детската. Взех два размера, за да има и за догодина. Мъдро, нали? Потничетата и боксерките са с любимите герои.

Не коментирам книжките – те са като добавка към детските кренвиршчета и вкусните печени кроасани.

Ще добавя и прекрасното сладко, меда и сладоледа. Повечето храни, които купувам са от новата „българска” серия. Доволна съм.

И така. Станах на клиент като майка. После започнах да харесвам колбасите. Имам два фаворита, които почти винаги имат място в хладилника ми. Както и сирената.

Последната ми придобивка съвсем не беше нито женска, нито майчинска. Купих си перфоратор, с който да си претапицирам канапето в кухнята…

Та така. Честит рожден ден, Лидл. 10 години не са малко, не са и много. Най-важното е да се запази качеството на продуктите. И да, чудесно е, че подкрепяте българските производители. И че имате доста активности, насочени към най-малките. Като книжката с рецепти, по която Филип готви редовно. Имаме нужда от повече стойностни неща, не просто от нещо, за което похарчим пари след добър маркетингов ход. А най-добрата реклама са доволните клиенти. Мисля, че можете да се похвалите с доста такива. Дано запазите добрата си репутация и през следващите 10 години.

А като жена съм ужасно щастлива от факта, че начело на веригата стои една очарователна жена – Милена Драгийска.

Тя е начело на компанията от стъпването ѝ на българския пазар. Доказателство за това, че дамите могат да управляват добре и в условия на криза. И че могат да развиват успешно един иновативен, социално ангажиран бизнес.

Leave a Reply

%d bloggers like this: