Изобретиха легло, имитиращо движението на автомобил

Родители, отдъхнете си. Вече няма нужда да ходите на пръсти, да миете чиниите безшумно, да седите без да мърдате в продължение на часове… Новото изобретение на Ford осигурява на бебчетата спокоен сън, имитирайки движението на автомобил.
Всички знаем, че малчуганите заспиват бързо и лесно в движещ се автомобил. Затова дизайнерите от Ford са решили да опростят задачата на мама и татко и да им помогнат да спестят време и нерви, създавайки Max Motor Dreams. Това уникално детско легло имитира движенията на автомобила, които са успокояващи за децата. Изобретението има дори светодиодни лампи, имитиращи уличните, и произвежда приглушени звуци като от двигател, а специалният механизъм лекичко вибрира.

Има още нещо – движенията на леглото могат да се синхронизират с вашия обичаен маршрут…

Освен леглото, съществуват още няколко фактора, важни за добрия сън на малчугана – максималната влажност на въздуха трябва да бъде 50-70%, температурата на въздуха в помещението трябва да бъде 18-20°С, а матракът трябва да бъде плътен и равен. И не на последно място – чаршафите да са от естествена материя.

Leave a Reply

%d bloggers like this: