Дора Изследователката ни кани на рожден ден!

Кой не познава Дора, най-любознателната анимационна героиня в света? Новите книжки за Дора излизат на 21 април и са просто неустоими!
Всички книжки за находчивото момиченце са красиво илюстрирани, текстът е добре балансиран, лек и закачлив. Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност. Случките са забавни и скроени така, че да ангажират активно вниманието на дечицата и да ги учат на нови неща по най-ненатрапчив начин.

„Невероятно приключение на рождения ден на Дора“ (24 стр., цена: 5.50 лв.) е суперзабавна книжка, защото завършва с парти по случай рождения ден на Дора! Но да видим как започва всичко. Приятелите и родителите на малката изследователка й готвят изненада. Само че Дора и Ботичко са в Света на уизълите и не могат да се измъкнат, докато не си пожелаят нещо мнооого голямо за рождения ден. Хайде да им помогнем!
Обичате ли да празнувате рожден ден? Ще дойдете ли на парти за рождения ден на Дора? Фантастично! Тя ще разкаже за всички вълнуващи приключения в Магическата книга!

„Следи в пясъка!“ (24 стр., цена: 5.50 лв.) е книжка със съвсем истинско приключение и щастлив край. Дора и Ботичко откриват следи в пясъка и започват да гадаят на кого може да са те. Последвайте ги и ще разберете!
Тази богато илюстрирана книжка от ниво 1 предлага разширен обхват от думички и изречения с повтарящи се фрази. Подходяща е за малчугани, които току-що са започнали да четат!

Leave a Reply

%d bloggers like this: